Δοκίμασα τον παρακάτω συνδυασμό λαχανικών, πρώτα με μια πέστροφα του ενός κιλού και στη συνέχεια με ένα μπούτι γαλοπούλας, όλα πακέτο στη λαδόκολλα με ψήσιμο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Η γλύκα της πιπεριάς και του καρότου δένουν απίθανα και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σίγουρα.
1 μεγάλη πιπεριά φλωρίνης σε καρεδάκια
2-3 καρότα σε χοντρές φέτες
1 κρεμμύδι μεγάλο σε χοντρές φέτες
σκόρδο ξερό γκρανουλέ (ή ωμό για πιο έντονη γεύση)
ρίγανη
θυμάρι
αλατοπίπερο κατά βούληση
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Απλώνουμε το κρέας η το ψάρι στη λαδόκολλα, λαδώνουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε με τα βότανα και το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά, κλείνουμε τη λαδόκολλα προσεκτικά για να μην χάσουμε το ζουμί και ψήνουμε στο φούρνο. Για καλύτερο ρόδισμα, μπορούμε να σχίσουμε λίγο τη λαδόκολλα από πάνω προς το τέλος του ψησίματος. Για πιο νόστιμο αποτέλεσμα, αφήστε το φαγητό για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν να το σερβίρετε, δένουν καλύτερα τα αρώματα. Καλή επιτυχία!
5 σχόλια:
Αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος. Εύκολος και το φαγητό γίνεται πεντανόστιμο.
Άσε που δεν λερώνεται και το ταψί, πού το πας και αυτό;
Θέλω να βάλω φωτογραφία αλλά ο blogger έχει πάθει κουκου-μπλουκου!!!
Πιο νόστιμο είναι έτσι με λαδόκολλα. Εγώ βάζω και σπανάκιμε το ψάρι και μανιτάρια κάποτε και γίνεται τέλειο!! μμμμ
Καλησπέρα. Θα είσαι στο Camp αύριο; Εάν θα είσαι θα ήθελα να γνωριστούμε.
Αχ Ήβη ... τα είχα κανονίσει όλα για να είμαι αλλά δυστυχώς είμαι κρυωμένη στο κρεβάτι ... Αν τυχόν αύριο είμαι καλύτερα και τα καταφέρω, θα ήθελα και εγώ να γνωριστούμε ;-)
Δημοσίευση σχολίου