Παίρνουμε μια μεγάλη αραβική πιτούλα, τη στρώνουμε στο τραπέζι και αρχίζουμε το γέμισμα:
~ 1 κουταλιά ταραμοσαλάτα
2-3 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φετούλες
4-5 φέτες ντομάτα
1/2 πράσινη πιπεριά σε φέτες (όπως για πίτσα)
~ 1 κουταλιά πράσινη πάστα ελιάς
Απλώνουμε την ταραμοσαλάτα σαν βάση. Ακολουθούν οι φέτες ντομάτας, τα αγγουράκια και η πιπεριά. Προσθέτουμε τελευταία και πινελιές πάστα ελιάς. Λίγο αλατάκι στην ντομάτα και κανένα ξερό αρωματικό (ρίγανη, βασιλικός) δεν είναι κακή ιδέα. Τυλίγουμε προσεκτικά και ψήνουμε για λίγο στην τοστιέρα να γίνει η πίτα αφράτη και τραγανή.
Ιδέες για τον εμπλουτισμό της πίτας: βραστές γαριδούλες, ψητά λαχανικά, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια, μουστάρδα μπλα ... μπλα ...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου