Άλλη μια συνταγή υπό δοκιμή, σαλάτα με κους-κους, λαχανικά και τηγανητό χαλούμι. Το μικροσκοπικό αυτό ζυμαρικό μαγειρεύεται πολύ γρήγορα και σου δίνει αφάνταστα μεγάλη ευελιξία για παραλλαγές! Στιγμιαίο μαροκινό κους-κους έχω βρει στο Σκλαβενίτη και στα ΑΒ (μάρκα 365).
Δείτε και έναν σεφ να δίνει οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία του κους-κους:
Μου φαίνεται πως φέτος περνάω την κρίση της κόκκινης κολοκύθας αλλά και του κους-κους... Καλά μαγειρέματα!
5 σχόλια:
Δεν έχω καταλήξει αν το κους κους περιέχει γάλα σε οποιαδήποτε μορφή. Μήπως εσύ ξέρεις διότι έχω στο ντουλάπι μου αλλά δεν τολμώ να το μαγειρέψω.
Από σιμιγδάλι σκληρού τύπου γίνεται, το λέει και ο σεφ στο video ;-)
Ακόμα ισχύει η "γαλακτο-απαγόρευση";
Βλέπω τον σεφ κι έχω πεθάνει στα γέλια. Τι Γάλλος Θεέ μου!
Η απαγόρευση καλά κρατεί.
Έχεις δίκιο, πολύ πλάκα! Είδες βούτυρα που βάζουν τα Γαλλιά?
Το δοκίμασα μια φορά το κους κους και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Ίσως να το ξαναδοκιμάσω ακόμη μια φορά.
Δημοσίευση σχολίου