1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι κρασί
... τα παραπάνω ψιλοκομμένα, τσιγαρίζουμε με 2 κουταλιές λάδι και σβήνουμε με κρασί
1 χούφτα ροδέλες πράσινης ελιάς ή 2 κουταλιές σούπας κάππαρη
2 κονσέρβες ντοματάκια (1 κονσέρβα + ανάλογη σάλτσα ντομάτας)
1 κουταλιά σούπας πελτέ
λίγη ζάχαρη
λίγο μπούκοβο
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 μικρό κομμάτι ξύλο κανέλλας
3 κόκκους μπαχάρι
αλατοπίπερο κατά βούληση
ανάλογο ελαιόλαδο, πάντα στο τέλος
Οδηγίες πολλές δεν δίνω, ξέρετε τώρα εσείς από σάλτσες. Ο τόνος μπαίνει στο τέλος αν δεν θέλετε να διαλυθεί μέσα στη σάλτσα. Συνδυάζεται υπέροχα με μακαρόνια #10 και φρεσκοτριμμένο πιπεράκι από πάνω.
Καλή όρεξη!

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου